Notícies destacades

El Mucbe exposa els mons fantàstics de Marina Sailer

22/09/2022

Els paisatges impossibles de l'artista alemanya es podran visitar fins el dia 30 de setembre.

Benicarló acollirà, fins al 30 de setembre, «Mundos fantásticos» a la capella del Mucbe. L'exposició permet visitar les obres de Marina Sailer, artista alemanya que explora amb l'arquitectura i la natura per donar vida a un món màgic amb tints onírics.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha destacat la trajectòria i el prestigi internacional de Sailer, a qui ha descrit com a «una de les artistes més prolífiques i sol·licitades d'Europa». També ha assenyalat que aquest és el motiu perquè l'exposició només estiga disponible durant setembre.

L'artista ha exposat en països com Bèlgica, Àustria, Suïssa o Rússia, i compta amb una obra densa i reconeguda.

L'arquitectura dels somnis

Marina Sailer va estudiar Belles Arts a Alemanya. Al llarg de la seua carrera ha mostrat sempre un gran interés artístic en els mons onírics i fantàstics, i en el simbolisme que poden amagar.

Les obres figuratives de Sailer es defineixen per la seua intensitat i transparència, que ompli les seues representacions d'un caràcter noble i somiador. L'artista crea paisatges harmònics i màgics a través de dibuixar una unió entre l'arquitectura sublim i la natura encantada.

L'historiador d'art i galerista Michael Marius Marks ha definit la feina de Sailer com a «inclassificable» i com a «plena d'un optimisme desbordant que ens anima a perseguir els nostres desitjos sense límits, de manera pueril i amb una levitat conscient».

-->