NotÝcies destacades

Quatre empreses opten a finalitzar les obres de lĺantiga N340

24/11/2021

Una vegada adjudicada la licitaciˇ i firmat el contracte, les obres s'hauran d'executar en un termini mÓxim de 4 mesos, amb un valor estimat de 972.355, 39 euros (IVA incl˛s). La proposta d'adjudicaciˇ es farÓ efectiva dins de les pr˛ximes dos setmanes.

Una vegada finalitzat el termini per a presentar les ofertes, han resultat ser quatre les empreses que han presentat la seua oferta per a finalitzar les obres pendents d'executar de l'antiga N340. Es tracta d'Aglomerados Los Serranos SA, Gimecons Construcciones y Contratas SL, Guerola Transer SLU i Pavasal Empresa Constructora SA.

Aquest matÝ mateix s'ha dut a terme la primera de les taules de contractaciˇ per a iniciar el procediment administratiu que determinarÓ quina de les quatre mercantils s'adjudicarÓ la finalitzaciˇ d'unes obres que serviran per a convertir en via urbana un tram de dos quil˛metres de carretera que van des del carrer de Vinar˛s fins al carrer d'AlcalÓ de Xivert (quarter de la GuÓrdia Civil).

Les obres inclouen la construcciˇ de 4 rotondes, concretament en les interseccions amb l'avinguda del Maestrat, el passeig de Febrer Soriano, el carrer d'Ulldecona i el carrer del Puig de la Nau. El nou vial tindrÓ dos zones completament diferenciades: una per a la circulaciˇ de vehicles, amb carrils en els dos sentits de 3 metres d'amplada i una zona per a vianants i bicicletes.

Les dos zones quedaran completament diferenciades amb separadors i s'instalĚlarÓ enllumenat p˙blic pel lateral de la calšada. TambÚ es reforšarÓ la ilĚluminaciˇ en les quatre redones.

La proposta d'adjudicaciˇ quedarÓ enllestida en un mÓxim de dos setmanes i, una vegada complerts els terminis legals corresponents, a finals de 2021 o primers de 2022 podrien comenšar les obres.

-->