L’Ajuntament demanarà ajudes per als agricultors afectats per la pedregada

Els cultius més afectats han estat el meló de moro, la taronja i l'oliva. La cooperativa Benihort ha valorat en 4 milions les pèrdues ocasionades per la granissada del passat dissabte.

La Diputació desbrossa els principals camins rurals de Benicarló

El principal objectiu és millorar la circulació i la visibilitat i facilitar el treball dels agricultors. Els treballs es duen a terme a través d'una subvenció de la Diputació de Castelló.

Les Festes Patronals tornen a apostar pel talent benicarlando

Del 21 al 29 d'agost s'han programat més de 120 propostes per a tots els públics, amb menys escenaris i més aforament. Els tiquets per als espectacles que requerisquen entrada es podran adquirir en línia a través de la plataforma Giglon.

La festa popular de l’Aquarun torna a l’esplanada del port de Benicarló el 8 d’agost

La competició es reprén després de tres anys de suspensió. El circuit transcorrerà per la zona portuària, la zona més interior de la platja del Morrongo i el port nàutic. Inscripcions obertes fins al 4 d'agost.

19 empreses de Benicarló formen part del prestigiós segell de qualitat turística SICTED

Els 9 establiments distingits per primera vegada són Hípica Benicarló, Pizzeria Mauro, Restaurant Frexes, Explora Maestrat, Viajes Bici Maestrat, Maesports, Edifici Bel, Apartamentos El Oasis i Hotel Rosi. La resta d'establiments que han renovat o que estan en fase de seguiment són A navegar, Apartaments Els Romers, Restaurant Hogar del Pescador, el Mucbe, la Tourist Info, Restaurant Cor de Carxofa, Restaurant Chuanet, Restaurant San Rafael, Taberna Selecta Rayfe i Tulipa.

La Campanya Esportiva d’Estiu arriba a la recta final

Les activitats programades en la Campanya Esportiva d'Estiu han dinamitzat els matins i les vesprades a Benicarló amb una gran diversitat de propostes esportives. El campus Diverestiu, una de les ofertes més demandades, ha tingut enguany més de 160 inscripcions.

L’Ajuntament renova un any més el conveni amb el Consell Regulador de la Carxofa

El Consistori aporta 6.200 euros per a les despeses i activitats realitzades pel Consell Regulador durant 2020. El conveni municipal se suma a l'aportació de 57.000 euros de la Diputació de Castelló a la DO Carxofa de Benicarló per a renovar els plantons i millorar el rendiment de les carxoferes.

El personal dels Serveis Socials i dels centres de l’OACSE, Entitat Social Destacada de 2021

La tasca realitzada durant la pandèmia de suport als col·lectius més vulnerables els han fet mereixedors d'aquest reconeixement. El seu esforç, dedicació i compromís han permés afrontar i superar els moments més crítics de la pandèmia.

El Centre de Dia Nou d’Octubre cessa l’activitat per un cas positiu de covid-19

El Centre de Salut Pública recomana restringir l'activitat per considerar els usuaris com a personal vulnerable. El cessament és temporal i s'allargarà fins al 29 de juliol.

El CJC avala la resolució del contracte amb l’adjudicatària de les obres de l’antiga N-340

El dictamen del Consell Jurídic Consultiu considera que l'Ajuntament de Benicarló pot resoldre el contracte per «incompliment culpable» de l'empresa. Una vegada resolta la relació amb l'empresa adjudicatària, es tornarà a obrir el procés de licitació pel valor de les obres que queden per executar.

-->